Aplikace obyvatele Pardubického kraje nám usnadní běžný život

Pamatujete si ještě časy, když nešlo koupit jízdenku na vlak jinak než v papírové podobě na přepážce? Moderní technologie nám dnes nabízí možnosti, které byly ještě do nedávna nepředstavitelné. Žijeme opravdu ve vzrušující době plné různých „vychytávek“ Na první pohled to jsou drobnosti, ale ve výsledku nám šetří čas a usnadňují běžný život.

Jenom si vzpomeňte, když jsme si chodili vyzvednout „řidičáky“. Já osobně jsem tehdy kvůli tomu musel nekonečně dlouho čekat ve frontě. Bylo to fakt peklo. O nějakém elektronickém objednávacím systému na konkrétní čas jsme si mohli tak leda nechat zdát.  A dalších příkladů bychom společně našli bezpočet. Tohle jsou ty drobnosti, o kterých mluvím.

Chci se proto zasadit o vytvoření mobilní aplikace pro občany našeho kraje. Neznám totiž skoro nikoho, kdo by dnes neměl chytrý telefon. Tak proč nevyužít potenciál, když online jde všechno líp? Aplikaci musíme vytvořit tak, aby pokryla většinu životní událostí, placení, objednávání služeb, využití slev, jízdné, rezervaci úřadů či zdravotnictví, informování, kulturu nebo sport. A inspirovat se můžeme třeba v Estonsku. Budu rád, když mi na email napíšete, jaké další služby podle Vás nesmí chybět.