Jdeme mezi Vás! Společně uděláme Pardubický kraj lepším místem pro život

Řeknu Vám to jedním slovem. Super! Přiznám se, že jsem to nečekal. Předčili jste všechna naše očekávání. O čem mluvím? No přeci o společných setkáních na Chrudimsku a okolí, kterých bylo během uplynulého týdne bezpočet. Vaše reakce byly doslova fantastické. Chci Vám proto všem moc poděkovat. Napsal jsem proto „report“ s nejdůležitějšími momenty. Je to čtení na čtyři minuty, pojďme na to.

Nebyli jste náhodou v Chrudimi na Dožínkách? Byla to opravdu krásná akce. Mám rád naše české tradice. Užij jsem si proto například vystoupení souborů v krojích z celé země (mrkněte do fotogalerie dole). Samozřejmě tu nechyběly trhy s místními produkty a lokálními výrobci. Je to přesně to, co chceme v našem kraji více podporovat a čemu pomáhat. Drobní živnostníci a podnikatelé nás nepotřebovali nikdy tak moc, jako právě teď.

Jestli jste ale tuhle akci nestihli, nevadí. Udělejte si výlet do Chrudimi i tak. Všem doporučuji navštívit zbrusu nový pivovar Loutkář. Zastavte se tam, je vážně boží. Najdete ho v ulici Čs. Armády kousek od nádraží. Mají tu pět parádních piv, včetně speciálů a takové „degustační pivní prkénko“. A můj tip? Za mě osobně nejlepší za studena kvašený ležák. Ta hořká chuť chmele prostě nemá chybu. Určitě mi napište, jaké pivo je nejlepší. 

A na Chrudimsku zůstáváme! Kolega starosta a náš kandidát Róbert Pavlačic uspořádal už po šesté soutěž ve vaření gulášů. Lidi, to Vám bylo něco! Osm nadšených týmů, osm fantastických dobrot. Co dodat? Snad jen kam se hrabou všichni ti Babicové, Pohlreichové a další… Sám jsem měl možnost ochutnat všechny a ohodnotit je. Přiznám se, že rozhodování nebylo nic jednoduchého. Jsem rád, že jsem tuhle soutěž mohl podpořit cenou pro vítěze a přidal jsem k tomu ještě jednu speciální – zvláštní cenu pro nejlépe vyzdobený stánek.

Co říct na závěr? Cítím, že jsme na počátku velké změny. Vím, že naše cesta za lepším Pardubickým krajem je správná a mám radost, že se Vám naše nápady líbí. Dáváte nám všem sílu a Vaše podpora nás strašně moc nabíjí. Spousta lidí nám dalo za pravdu, že už bylo dost pouhé „údržby“ našeho kraje. Teď je proto ten pravý čas, abychom společně z něho udělali to nejlepší místo pro život v celém Česku. Vím, že společně to zvládneme. Teď to je ale na Vás, přijďte nás podpořit 2.–3. října a rozhodněte o změně vlády v našem kraji.