Lávka ve Chvaleticích slouží obyvatelům už přes čtvrt roku

Lávka přes Labe ve Chvaleticích funguje už přes čtvrt roku a místní obyvatelé si ji nemohou vynachválit. I já osobně jsem přidal ruku k dílu a pomohl zprostředkovat dotaci na její výstavbu ze Státního fondu dopravní infrastruktury ve výši 17 milionů korun. Osobně jsem tudy nedávno projížděl. Využil jsem proto šance se jít podívat na krásnou lávku a projít si ji.

Potkal jsem zde také paní Jarmilu, která lávku využívá každý den. Povídala mi, že bydlí na druhé straně Labe a bez lávky musela za prací cestovat mnohem déle. Lávka jí tuto cestu zjednodušila. Ušetří také poměrně dost času, které může nyní využít mnohem lépe.

Přiznám se, že tyto momenty mám rád. Úkolem nás politiků je pomáhat lidem a zlepšovat jejich život. A přesně tohle je ten případ, kdy jako poslanec z Pardubického kraje mohu využít ve prospěch našeho kraje.

Na závěr krátký apel na paní starostky a pány starosty. Pokud potřebujete radu, na koho se obrátit, jak postupovat s žádostmi a podobně, neváhejte mi napsat – pokud to bude v mých silách, rád Vám pomohu.