Na opravy krajských silnic bude!

Četli jste to? Chápu, že každý správný titulek musí ŠOKOVAT! Podobně, jako tomu je třeba na Pardubice DNES. O co jde? Možná jste to zachytili, že Pardubický kraj v čele s hejtmanem Martin Netolický chce příští rok osekat výdaje na „trojky“ z letošních přibližně 554 milionů na „nicotných“ 40 milionů. Vím, skoro se tomu nechce věřit. Zde najdete odkaz na článek.

Přiznám se, že tomu absolutně nerozumím. Nechápu to, fakt! Zvláště, když některé krajské silnice už nyní připomínají tankodrom. Takže podle současného krajského vedení si máme nechat ničit naše auta, když jedeme do práce, za příbuznými či na výlety?! To jako vážně?! Jsem naštvaný!

Kdo si tedy nechce zničit auto, musí dávat pozor, kudy a kam se vydá. Takhle to chcete? Já ne! Myslím, že peněz i způsobů financování oprav je dost. Třeba bychom nemuseli platit velké peníze za tichý asfalt na Dolní Moravě, nabíledni jsou i další příklady…

NEDOPUSŤME, ABY NAŠE SILNICE VYPADALY JEŠTĚ HŮŘE a my řidiči doplatili na krátkozraké obzory některých členů vedení našeho kraje. V konečném důsledku tak kvůli tomu v příštích letech zaplatíme na opravách více, než kdybychom opravy financovali průběžně. Vsadím se, že se mnou budete souhlasit, že by to byly vyhozené peníze…

A to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ NA ZÁVĚR! Všichni víme, že kvalitní silnice nejsou levicové ani pravicové. Během léta jsem se potkal s řadou současných krajských politiků a řeknu Vám, že ne všechny politické strany v současném vedení kraje se k tomuto kroku staví vlídně. Uvědomují si to a jsou připraveny krajským silnicím v budoucnu pomáhat. Za sebe mohu říct, že na taková jednání se těšíme. Tak co, jdete do toho společně s námi?

Chceme lepší silnice v našem kraji!

NA OPRAVY KRAJSKÝCH SILNIC BUDE! ✊ Četli jste to? Chápu, že každý správný titulek musí ŠOKOVAT! Podobně, jako tomu je třeba na Pardubice DNES. O co jde? Možná jste to zachytili, že Pardubický kraj v čele s hejtmanem Martin Netolický chce příští rok osekat výdaje na „trojky“ z letošních přibližně 554 milionů na „nicotných“ 40 milionů. Vím, skoro se tomu nechce věřit. Odkaz na článek Vám dávám do komentářů. Přiznám se, že tomu absolutně nerozumím. Nechápu to, fakt! Zvláště, když některé krajské silnice už nyní připomínají tankodrom. Takže podle současného krajského vedení si máme nechat ničit naše auta, když jedeme do práce, za příbuznými či na výlety?! To jako vážně?! Jsem naštvaný! Kdo si tedy nechce zničit auto, musí dávat pozor, kudy a kam se vydá. Takhle to chcete? Já ne! Myslím, že peněz i způsobů financování oprav je dost. Třeba bychom nemuseli platit velké peníze za tichý asfalt na Dolní Moravě, nabíledni jsou i další příklady… NEDOPUSŤME, ABY NAŠE SILNICE VYPADALY JEŠTĚ HŮŘE a my řidiči doplatili na krátkozraké obzory některých členů vedení našeho kraje. V konečném důsledku tak kvůli tomu v příštích letech zaplatíme na opravách více, než kdybychom opravy financovali průběžně. Vsadím se, že se mnou budete souhlasit, že by to byly vyhozené peníze… A to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ NA ZÁVĚR! Všichni víme, že kvalitní silnice nejsou levicové ani pravicové. Během léta jsem se potkal s řadou současných krajských politiků a řeknu Vám, že ne všechny politické strany v současném vedení kraje se k tomuto kroku staví vlídně. Uvědomují si to a jsou připraveny krajským silnicím v budoucnu pomáhat. Za sebe mohu říct, že na taková jednání se těšíme. Tak co, jdete do toho společně s námi?

Zveřejnil(a) Martin Kolovratník - ANO dne Čtvrtek 27. srpna 2020