Podpoříme občany příspěvkem k nákupu elektrokol!

Ve zdravém těle zdravý duch. Myslím, že tohle pořekadlo zná každý z nás. Rozhodně na něm něco bude. Pohyb je totiž předpokladem spokojeného a radostného života. Ne každý z nás je však vrcholový sportovec, pohyb pro mnohé může být náročnější. Chci proto podporovat občany a umožnit jim poznávat krásná místa našeho kraje, kterých máme bezpočet.

Nyní Vám chci říci, že jsem našel způsob, jak toho dosáhnout. Napadlo mě to během rodinného výletu na kolech po Pardubicku. Narazili jsme na skupinu sympatických cyklistů v nejlepších letech, kteří se rozhodli žít aktivním způsobem. Chvíli jsme povídali a oni si nemohli vynachválit elektrokola, na kterých jezdí každý víkend a navštěvují hrady a další různá zajímavá místa v okolí. Super, tenhle aktivní přístup k životu se mi líbí.

Pořízení elektrokol však rozhodně není levnou záležitostí. Znám spoustu lidí, kteří celý život poctivě a tvrdě pracují, a přesto si je nemohou dovolit. Jsem proto přesvědčený, že bychom je měli podpořit a umožnit jim zůstat v pohybu. A myslím si, že by se o to měl postarat kraj! Proto v případě úspěchu v krajských volbách, navrhnu podporu jejich nákupu jednorázovým příspěvkem 4.000, - Kč. To vše pro rozvoj zdravého způsobu života, ekologického cestování a také ekonomiky. Rovněž podpořím výstavbu nových nabíjecích stanic v desítkách obcí a měst našeho kraje.

Chci lepší a zdravý Pardubický kraj a tento návrh nám může k dosažení našeho společného cíle určitě pomoci!

Podpoříme nákup elektrokol!

Čerstvý vzduch, čistá voda a spousta zeleně ? Lákavá představa, co myslíte? Jak se říká, zdraví máme jenom jedno a přírodu jakbysmet. Jenom důkladnou péčí a maximálním úsilím dosáhneme toho, že o ně nepřijdeme a neztratíme tak to nejcennější, co máme ☝ Zajímá mě, zda také chcete "zdravý" Pardubický kraj? Skoro bych se vsadil, že se nenajde nikdo, kdo by nechtěl. Společně s kolegy z Hnutí ANO jsme připravili několik návrhů, jak toho společně dosáhneme. Jsou to nápady, které už zafungovaly v zahraničí a které by mohly našemu Pardubickému kraji pomoct. Hodně moc ?? Zajímá Vás, o jaké návrhy se jedná? Podívejte se na video, má pouhé tři minuty ?

Zveřejnil(a) Martin Kolovratník - ANO dne Neděle 9. srpna 2020