Sedět na dvou židlích se nedá. Pokud se stanu hejtmanem, vzdám se poslanecké funkce

Jsem přesvědčený, že člověk nemůže zastávat dvě vrcholné politické funkce. Buď jedno, nebo druhé. Nic mezi tím. Člověk pak jednoduše nemůže svou práci odvést na maximum a zákonitě se to odrazí na její kvalitě a v přístupu k ní.

Jako poslanec za náš kraj jdu do všeho naplno a bez jakýchkoliv kompromisů. Politika je mou vášní a vždy se soustředím na dosažení co nejlepšího výsledku. Nesmírně si proto vážím důvěry obyvatel Pardubického kraje a toho, že mi dali příležitost prorazit ve velké politice. Jak se lidově říká, chytil jsem ji za pačesy a využil ji. Teď ale cítím dluh vůči všem obyvatelům našeho kraje a rád bych se jim odvděčil za jejich důvěru.

Vím, že náš kraj má obrovský potenciál. Bohužel ale doplácí na to, že politici v jeho čele ztratili kontakt s běžnými obyvateli. Chybí jim odvaha a kuráž zkoušet nové věci. Co je ale ze všeho nejdůležitější – nemají dlouhodobou vizi. My však ANO! Kromě toho máme v našich řadách skutečné profíky a kvalitní program pro rozvoj celého kraje.

Už 2. a 3. října se konají krajské volby a v této souvislosti pro Vás mám jednu nesmírně důležitou zprávu. Pokud získáme dostatečně silný mandát, který tradičním stranám neumožní opět hnutí ANO vyšachovat z krajské politiky a budu mít možnost rozvíjet kraj z hejtmanského postu, vzdám se poslaneckého mandátu. Kumulaci funkcí totiž jednoznačně odmítám!

Sedět na dvou židlích se nedá. Pokud se stanu hejtmanem, vzdám se poslanecké funkce

Jsem přesvědčený, že člověk nemůže zastávat dvě vrcholné politické funkce. Buď jedno, nebo druhé. Nic mezi tím. Člověk pak jednoduše nemůže svou práci odvést na maximum a zákonitě se to odrazí na její kvalitě a v přístupu k ní. Jako poslanec za náš kraj jdu do všeho naplno a bez jakýchkoliv kompromisů. Politika je mou vášní a vždy se soustředím na dosažení co nejlepšího výsledku. Nesmírně si proto vážím důvěry obyvatel Pardubického kraje a toho, že mi dali příležitost prorazit ve velké politice. Jak se lidově říká, chytil jsem ji za pačesy a využil ji. Teď ale cítím dluh vůči všem obyvatelům našeho kraje a rád bych se jim odvděčil za jejich důvěru. Vím, že náš kraj má obrovský potenciál. Bohužel ale doplácí na to, že politici v jeho čele ztratili kontakt s běžnými obyvateli. Chybí jim odvaha a kuráž zkoušet nové věci. Co je ale ze všeho nejdůležitější – nemají dlouhodobou vizi. My však ANO! Kromě toho máme v našich řadách skutečné profíky a kvalitní program pro rozvoj celého kraje. Už 2. a 3. října se konají krajské volby a v této souvislosti pro Vás mám jednu nesmírně důležitou zprávu. Pokud získáme dostatečně silný mandát, který tradičním stranám neumožní opět hnutí ANO vyšachovat z krajské politiky a budu mít možnost rozvíjet kraj z hejtmanského postu, vzdám se poslaneckého mandátu. Kumulaci funkcí totiž jednoznačně odmítám!

Zveřejnil(a) Martin Kolovratník dne Středa 23. září 2020