Skvělá parta lidí je příslibem pro lepší budoucnost Moravské Třebové

Když dva dělají totéž, není to totéž. Není asi nikdo, kdo by tohle přísloví alespoň jednou za život neslyšel a v politice tohle platí dvojnásob. Možná jste zaznamenali, že už na podzim se uskuteční komunální volby. Čtyři roky uplynuly jako voda a občané budou mít opět možnost vystavit politikům pomyslné vysvědčení za jejich práci a rozhodnout tak o budoucím směřování obcí.

 

Nedávno jsem vyrazil za kolegy z hnutí ANO do východní části našeho kraje, konkrétně do Moravské Třebové. Je zde opravdu skvělá parta v čele s Milanem Štrajtem a Lenkou Bártovou. Jsou to opravdoví srdcaři, kteří mají chuť z města udělat lepší místo pro život.

 

Spolupráce s nimi je vždy skvělá. V minulém roce jsme společně bojovali za co nejlepší výsledek ve volbách do Poslanecké sněmovny a jsem rád, že na tuto spolupráci můžeme nyní navázat.

 

Osobně jsem přesvědčený, že správná politika se má dělat „zezdola“, tedy od základních a místních organizací a od lidí v obcích. A právě Moravská Třebová je toho názornou ukázkou, jak by to mělo fungovat.  Vznikla tu skvělá kandidátka, která bude jednoznačně útočit na přední pozice a vítězství ve volbách.

 

V jejím čele bude nestraník a vojenský bezpečnostní pracovník Jiří Šeda. Z mého pohledu je to muž činu, pragmatik a člověk z terénu. Ideální kombinace vlastností a zkušeností pro úspěšného starostu, podobně jako je například František Pilný v Chrudimi. Věřím, že právě Jirka Šeda je ideálním kandidátem, který může udělat z České Třebové lepší místo a přesně on je ten správný lídr do komunálních voleb!  

 

Je důležité zmínit, že společně s ním jsou na kandidátce další super lidé – vědec, soukromý zemědělec, studentka, kolegyně ze zdravotnictví i sociálních služeb. Zkrátka mix osobností napříč různými odvětvími, kteří si dovedou poradit s jakýmkoliv problémem. Je to tým, který má velkou sílu, odbornost a kompetenci.

 

Do Moravské Třebové budu jezdit, jak jen to bude možné. Tuhle partu moc rád podpořím a to na tisíc procent. Věřím, že právě zde ANO vyhraje (tak jako ve většině měst) a že díky vaší důvěře dostaneme šanci napravit na místní úrovni chyby a hrozné kroky současné vlády.