Stínová vláda hnutí ANO je připravena se ujmout vedení naší země

Tahle zpráva Vám minulý týden nemohla uniknout. Byly toho plné noviny a v televizi nemluvili o ničem jiném. Od voleb uplynulo sotva pár měsíců, už se toho ale stihlo udát dost. Bohužel nová vláda premiéra Petra Fialy kupí jednu chybu za druhou a obyvatelé začínají být právem nervózní. Této skutečnosti jsme si vědomi a sestavili jsme proto novou stínovou vládu hnutí ANO, která je kdykoliv připravena ujmout se vedení naší země.

 

Nová vláda Petra Fialy by se měla primárně soustředit na problémy občanů, které nyní všechny trápí. Bohužel místo toho, aby se zabývala růstem cen energií a vysokou inflací, musí se věnovat svým vnitřním problémům, jako je neprůhledné financování hnutí STAN kyperskými penězi s nejasným původem nebo pohrdání voličů ze strany Jana Farského, poslance, který se rozhodl udělat si osmiměsíční dovolenou a jet studovat do USA…

 

Je smutné, že za každý přešlap nové vlády nedoplatí nikdo jiný než my všichni, a to zhoršující se životní situací každého z nás. A to nemluvím o tom, kolik nových trafik stihla za pár týdnů svého působení nová vláda připravit…. Musíme být připraveni na cokoliv.

 

Vážím si důvěry stínového premiéra Andreje Babiše a možnosti zasednout ve stínové vládě jako ministr dopravy. Nový ministr dopravy Martin Kupka přebral po Karlovi Havlíčkovi ministerstvo ve skvělé kondici. Rozpočet SFDI dosahuje dlouhodobě rekordního objemu, ŘSD připravuje stovky kilometrů nových dálnic, do železnice pravidelně putují desítky miliard korun a výstavba prvních vysokorychlostních úseků je na spadnutí.

 

Jsem přesvědčený, že doprava není „pravicová“ ani „levicová“. V tomto ohledu je mimořádně důležité, abychom všichni táhli za jeden provaz. Ministrovi Kupkovi proto nabízím kdykoliv svou pomocnou ruku a jsem připraven spolupracovat.

 

Vím, že nás s kolegy čeká v tomto volebním období opravdu hodně práce a mohu proto slíbit, že budeme současnou vládu důsledně kontrolovat, předkládat vlastní dobré návrhy zákonů (konkrétně například k vysokorychlostním tratím, ochraně silnic proti přetíženým kamionům nebo návrh na rychlejší výstavbu) a především za Vás všechny bojovat! Budu moc rád za každou vaši zpětnou vazbu, za komentář, email.