Víme, jak sehnat peníze pro Pardubický kraj

V posledních týdnech neustále slyším omílané nesmyly. Pořád to samé dokola. Jednou čtu, jak nebudeme mít dostatek peněz na opravy krajských silnic, pak že Pardubický kraj dost možná nebude mít finance ani na svůj provoz. Prý hrozí, že skončíme ve stamilionovém mínusu. A víte co? Pokud nezměníme vedení našeho kraje, asi se tyto černé scénáře naplní.

Smutné, mrzí mě to. Z vlastních kapes přitom platíme politiky, kteří pak pro nás nepracují naplno. Přitom je to obrovská škoda. Obzvlášť když vidím naše obyvatele. Senioři, podnikatelé, zaměstnanci… všichni dělají maximum, co mohou. Myslím, že teď je ten správný čas na změnu. Společně dokážeme věci nastartovat směrem k lepšímu. Všichni ale víme, že pouze kritizovat je snadné. Přinést vlastní řešení jo, to už je jiná. My ale přicházíme s vlastním plánem. Víme, jak získat peníze do našeho kraje.

Jedná se o Investiční fond Pardubického kraje, který jsme s kolegy připravili. A teď se držte! Pro potřeby našeho kraje v něm bude připraveno 10 MILIARD KORUN! Je to opravdu obrovská suma. Bavíme se přitom o penězích nad rámec krajského rozpočtu. Z fondu chceme financovat například rozvoj našeho zdravotnictví, školství, dopravy a mnoho dalších oblastí. Náš kraj si to zaslouží. Je tolik možností, které může současné vedení využívat, a přitom to nedělá. Bohužel, v lepším případě to neumí, v horším ani nechce. Změňte krajskou vládu a přijďte k volbám. Společně to dáme!